tag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post1207177258917961613..comments2023-09-18T09:35:40.209+02:00Comments on Cooking & Fun by Valentina: Schokoladen-Modelliermasse und Schokoladenfondant/ Шоколадово тесто за моделиране и шоколадов фонданValentina Terzievahttp://www.blogger.com/profile/04770934614205748260noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-84692311589504791362012-02-03T11:08:50.217+01:002012-02-03T11:08:50.217+01:00Здравей Милена, можеш да направих рацептата и с бя...Здравей Милена, можеш да направих рацептата и с бял шоколад или с млечен, както искаш. <br />Успех при правенето на джиджафки! <br />Приятен ден, <br />ВалентинаValentina Terzievahttps://www.blogger.com/profile/04770934614205748260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-64945025207140229382012-02-03T07:40:37.263+01:002012-02-03T07:40:37.263+01:00:)))Привет!"Джиджафки" наричам всякакви ...:)))Привет!"Джиджафки" наричам всякакви дребни, сладурски неща.:))) Дали обаче шоколадово тесто може да се получи от БЯЛ шоколад и глюкоза или рецептата се отнася само за тъмен? Идеята е да ги направя двуцветни- от тъмен шоколад с бяла декорация. Хубав ден!МиленаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-28163868547669469772012-02-02T13:43:50.145+01:002012-02-02T13:43:50.145+01:00Зравей Милена, с удоволствие бих ти отговорила, но...Зравей Милена, с удоволствие бих ти отговорила, но за съжаление на знам какво означава джиджафки.Valentina Terzievahttps://www.blogger.com/profile/04770934614205748260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-20351208118441315472012-02-02T13:10:09.323+01:002012-02-02T13:10:09.323+01:00`Страхотно! Ще се пробва! Но понеже ми дойде идея ...`Страхотно! Ще се пробва! Но понеже ми дойде идея за моделиране на двуцветни джиджафки, може ли да се приложи рецептата и с бял шоколад? Предварително благодаря за отговора! Хубав ден!МиленаAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-84445984338497952722011-06-20T23:07:26.358+02:002011-06-20T23:07:26.358+02:00Здравей Габи, да звучи лесно, но трябва и да се ме...Здравей Габи, да звучи лесно, но трябва и да се меси! <br />Глюкозата е течна в тази рецепта!Valentina Terzievahttps://www.blogger.com/profile/04770934614205748260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-16087663714229900712011-06-20T22:21:17.752+02:002011-06-20T22:21:17.752+02:00Звучи много лесно, а и щом участва шоколад съм вин...Звучи много лесно, а и щом участва шоколад съм винаги готова да опитам :) Имам въпрос, като от съвсем начинаещ - глюкозата, която се използва е течна или в насипно състояние - като захар? Хубава вечер!Габиhttps://www.blogger.com/profile/08140687375153570525noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-67464075216457874672011-06-20T21:08:36.564+02:002011-06-20T21:08:36.564+02:00hahaha M:) oste li ne si iziala toia sladolet? Ili...hahaha M:) oste li ne si iziala toia sladolet? Ili e nov?Valentina Terzievahttps://www.blogger.com/profile/04770934614205748260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7905741728790929881.post-10503171491073963682011-06-20T21:03:16.864+02:002011-06-20T21:03:16.864+02:00mmm, Shokolad! Otivam da hapna az edin sladoled! M...mmm, Shokolad! Otivam da hapna az edin sladoled! M :)Anonymousnoreply@blogger.com